"Kotivakuutus mulle vai? Enhän mä mitään omista"

"Eihän mulla oo mitään arvokasta!" Se saattaa olla sinunkin ensimmäinen ajatuksesi, kun kysytään, aiotko hankkia kotivakuutuksen. Kotivakuutus on sanana vieras monelle nuorelle. Omaan kotiin muuttava tarvitsee kotivakuutuksen, joka kattaa irtaimistoon kohdistuvat vahingot. Mietipä, mitä kaikkea sinä omistat? Vaatteet, soittopelit, polkupyörä, tietokoneet, pelikonsolit, puhelin jne. Siitä saattaakin tulla yllättävän suuri summa.

Kotivakuutuksesta turvaa harrastusvälineille ja kodinkoneille

Urheiluvälineet kuuluvat kotivakuutuksella vakuutettuun irtaimistoon. Polkupyörä maksaa uutena satoja euroja, golfbägi mailoineen vielä enemmän. Koulun pihassa lukittunakin oleva pyörä saattaa lähteä kävelemään jopa keskellä päivää, puhumattakaan jos sen jättää festarialueelle. Musiikkia harrastavien mukana kulkevat kitarat, puhallin- ja jousisoittimet tai koskettimet ovat kalliita. Harrastusta on vaikea jatkaa, jos soitin varastetaan tai se putoaa ja hajoaa.

Tiskikoneen tai pyykkirummun hajotessa kesken pesuohjelman, on ihan kiva, että kotivakuutus on olemassa! Sängyt, sohvat, pöydät ja muut huonekalut säilyvät yleensä ilman isompia tapaturmia, mutta kotivakuutus on turvana myös niille. Ennen muuttamista kannattaa tehdä inventaariota omasta omaisuudesta. Mitä kaikkea omistat, ja paljonko rahallista arvoa omaisuudellesi kertyy?

Nuorten Isohima irtaimistovakuutus on edullinen, alle 27-vuotiaan nuoren kotivakuutus. Vakuutus korvaa äkillisiä ja ennalta arvaamattomia vahinkoja, ja vahingon sattuessa omavastuu on pienempi kuin tavallisessa kodin irtaimistovakuutuksessa. Isohima on hyvä turva myös opiskelija-asunnon irtaimistolle. Vakuutus on voimassa myös matkatavaravakuutuksena 4 500 euroon asti alle kuusi kuukautta kestävillä matkoilla kaikkialla maailmassa. Vakuutus sisältää myös vastuu- ja oikeusturvavakuutukset.

Hanki juuri sinulle sopiva kotivakuutus


Turvassa autetaan mitoittamaan vakuutus juuri sinulle sopivaksi. Irtaimiston iällä ja kunnolla on vaikutusta korvaustilanteessa, mutta vaatimattomastakin irtaimistosta voi muodosta suuri summa esimerkiksi tulipalon sattuessa. Vakuutusmaksun suuruus riippuu muun muassa asunnon koosta ja paikkakunnasta. Halvimmillaan kotivakuutus maksaa muutaman euron kuussa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin asiakaspalvelumme auttaa sinua löytämään sopivan turvan sinun tarpeisiisi.

Sinua saattavat kiinnostaa myös: