Päivitä lapsivakuutus uuteen, kattavampaan vakuutukseen.

Päivitä lapsivakuutus uuteen, kattavampaan vakuutukseen

Uusi Junioriturva Plus -vakuutus tarjoaa monia etuja ja mahdollisuuden käyttää TaskuTurvaa – ja usein myös säästöä vanhaan vakuutukseen verrattuna

Junioriturva Plus on Turvan tapaturma- ja sairaskuluvakuutus 2 kk – 17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Vakuutus on voimassa 20-vuotiaaksi saakka. Junioriturva Plus korvasi 31.5.2008 saakka myydyn vanhan JunioriTurva-vakuutuksen.

Uudessa Junioriturva Plus -vakuutuksessa on useita etuja aikaisempaan Junioriturva-vakuutukseen verrattuna. Entistä kattavampi Junioriturva Plus -vakuutus korvaa esimerkiksi fysikaalista hoitoa tarvittaessa jopa 10 hoitokertaan tapaturmaa kohti, kun vanhempi vakuutus ei korvaa sitä lainkaan. Samoin päivitetystä ”JunnuPlussasta” korvataan yksityislääkärillä tehdyt toimenpiteet jopa hoitokulujen enimmäismäärään saakka, kun aikaisemmin kuluja korvatiin enintään 1000 euroon saakka. Myös hoitokulujen enimmäiskorvausmäärää on korotettu n. 20 000 eurolla entisestä ja pysyvän haitan korvausta noin 13 000 eurolla. Lisäksi uudessa vakuutuksessa on mahdollisuus vuotuiseen haittakorvaukseen. Uusi Junioriturva Plus -vakuutus on myös voimassa vakuutetun junnun harrasteurheilussa ilman lajirajoituksia.

Kannustamme harkitsemaan vanhan vakuutuksen päivittämistä uuteen, sillä vaihtaessasi vanhan Junioriturva-vakuutuksen Junioriturva Plussaksi ei meillä Turvassa tehdä uutta vastuunvalintaa, jolloin uuden vakuutuksen saa samoilla rajoituksilla kuin vanha on voimassa.

TaskuTurvaa käytettäessä tai sähköisen korvauspalvelun kautta korvauksia haettaessa omavastuu tarvitsee maksaa vain kerran kalenterivuodessa

Vakuutusturvaan tehtiin Junioriturva Plus -vakuutukseen siirryttäessä myös joitakin muita muutoksia, joita haluat kenties harkita vielä, ennen vaihtamispäätöksen tekoa. Uudessa Junioriturva Plus -vakuutuksessa sairaalahoitopäiväkorvaus on enintään 63 € / päivä, kun se vanhasta vakuutuksesta korvataan ilman ylärajaa. Vanhaan junnuvakuutukseen oli mahdollista valita omavastuuksi joko 0, 50 tai 100 euroa, ja valittu omavastuu vähennetään kerran tapaturmaa tai sairautta kohden. Uudessa vakuutuksessa omavastuuksi voi valita 50 tai 100 euroa. Jos korvaus haetaan sähköisen korvauspalvelun kautta tai käytetään TaskuTurvan suorakorvauskorttia hoitolaitoksessa, tarvitsee omavastuu maksaa vain kerran kalenterivuodessa. Muita korvauksenhakutapoja käyttämällä omavastuu vähennetään jokaisella korvauksenhakukerralla.

Uuden vakuutusmaksun määrä alenee lapsen iän mukaan useammassa ”ikäportaassa” kuin aikaisemmin ja lisäksi asuinpaikka vaikuttaa omavastuun lisäksi vakuutuksen hinnoitteluun. Tarkan tiedon vakuutuksen hinnasta perheen junnun vakuutukselle saat omalta yhteyshenkilöltäsi. Pyydä tarjous jo tänään – usein uusi Junioriturva Plus -vakuutus on entistä kannattavampi ratkaisu.

TaskuTurvaa käyttäessäsi maksat lapsesi lääkärikäynnistä vain mahdollisen omavastuun ja loppulasku lähtee suoraan Turvaan

TaskuTurva on Turvan uusi mobiilisovellus, jonka avulla lapsen kanssa lääkärissä asioiminen on entistäkin vaivattomampaa. TaskuTurvasta löydät hoitolaitoksen, jonka kanssa Turva tekee yhteistyötä. Kun perheessä on uusi 1.6.2008 jälkeen otettu Junioriturva Plus -vakuutus, näkyy sovelluksessa suorakorvauskortti. Näyttämällä sitä hoitolaitoksen kassalla, maksat lapsesi lääkärikäynnistä vain mahdollisen omavastuun ja loppulasku lähtee suoraan Turvaan. Sinun ei myöskään tarvitse tehdä lääkärikäynnistä korvaushakemusta, vaan voit keskittyä sairaan lapsesi hoitamiseen.

TaskuTurvassa on monia muitakin etuja. Sen kautta voit asioida kanssamme missä ja milloin vain. Ilmainen TaskuTurva-sovellus on nyt ladattavissa Google Play Kaupasta tai App Storesta. Ladattaessa tarvitset verkkopankkitunnuksesi tunnistautumista varten.


Tutustu TaskuTurvaan

Sinua saattavat kiinnostaa myös: