Lapsivakuutus

Lapsivakuutus

Ottamalla lapsivakuutuksen voit helpottaa perheesi arkea lapsen sairastuessa tai tapaturman sattuessa. Vakuutus mahdollistaa nopeamman hoitoonpääsyn, sillä se korvaa myös yksityisellä lääkäriasemalla annetun hoidon. Kattavimman lapsivakuutuksen saat, kun otat sen jo raskausaikana (vakuutusvaraus). Silloin korvausrajoituksia ei tule lapsen aiemmista sairauksista.

Hyödynnä järkevä Black Friday -tarjous: Henkilövakuutukset -50%

Alennuksen saa ensimmäiseksi vuodeksi yksityishenkilön vakuutuksiin (ei kertamatka-, urheilu- tai henkivakuutuksiin), jotka alkavat pe 23.11. Kampanja ei ole voimassa verkkokaupassa, joten saavu toimistolle, hanki vakuutus puhelimitse 01019 5110 tai pyydä tarjous tästä. Lue lisää kampanjasta

Mitä eri vakuutukset korvaavat?

Vakuutukset ovat voimassa Suomessa ja kuuden kuukauden ajan matkan alkamisesta myös ulkomailla. Sairauden hoitokuluina korvataan kuitenkin vain Suomessa annettu hoito. Ulkomaille lähtiessä tarvitset lisäksi aina matkavakuutuksen.

Alle 16-vuotiaalla vakuutukset korvaavat myös kilpaurheiluun liittyvät tapaturmat.

Sairauden hoitokulut

Junioriturva Plus -lapsivakuutuksesta korvataan lapsen sairastumisesta aiheutuneita kotimaassa annetun hoidon kuluja. Tällaisia hoitokuluja ovat esimerkiksi lääkärinpalkkiot ja lääkärin määräämät lääkkeet.

Tapaturman hoitokulut

Sekä Junioriturva Plus -lapsivakuutuksesta että Lapsen tapaturmavakuutuksesta korvataan tapaturmasta aiheutuneita hoitokuluja. Tällaisia hoitokuluja ovat esimerkiksi lääkärinpalkkiot, tapaturmavamman vaatima leikkaushoito, fysikaalinen hoito ja lääkkeet.

Tapaturman aiheuttama pysyvä haitta

Jos tapaturmasta jää hyvästä hoidosta huolimatta pysyvä haitta, maksetaan vakuutuksesta pysyvän haitan korvausta. Korvauksen suuruuteen vaikuttaa haitan vakavuus, joka määritetään lääketieteellisin perustein.

Tapaturmainen kuolema

Menetettyä läheistä ei korvaa mikään, mutta tapaturmaisen kuoleman sattuessa vakuutuksesta maksetaan korvausta omaisille tai muulle edunsaajalle.