Turvaa lapsellesi

Jos pienokainen sairastuu, on hyvä olla Turvassa. Junioriturva Plus -vakuutuksen ja TaskuTurva-mobiilisovelluksen avulla lapsen lääkärikäynnit hoituvat vaivattomasti: Näytät sovellusta hoitolaitoksen kassalla eikä erillistä korvaushakemusta tarvitse täyttää. Maksat vain mahdollisen omavastuun ja loppulasku lähtee suoraan Turvaan. Ja te voitte keskittyä paranemiseen. Kattavimman turvan saat, kun varaat lapsivakuutuksen jo raskausaikana, jolloin lapsi on vakuutettu heti syntymästä lähtien.

Lapsivakuutus helpottaa arkea

Ottamalla lapsivakuutuksen voit helpottaa perheesi arkea lapsen sairastuessa tai tapaturman sattuessa. Junioriturva Plus -vakuutuksemme mahdollistaa nopeamman hoitoon pääsyn, sillä se korvaa myös yksityisellä lääkäriasemalla annetun hoidon. Kattavimman lapsivakuutuksen saat, kun otat sen jo raskausaikana (vakuutusvaraus). Silloin korvausrajoituksia ei tule lapsen aiemmista sairauksista.

  • Voit valita lapselle joko lapsivakuutuksen (Junioriturva Plus), joka kattaa sekä sairastumisen että tapaturmat tai pelkän tapaturmavakuutuksen.

Tutustu lapsivakuutukseen

TaskuTurvalla lasten lääkärikäynnit hoituvat ilman korvaushakemusta

Turvan oman mobiilisovelluksen, TaskuTurvan avulla lapsen lääkärikäynnit hoituvat aiempaa kätevämmin. Kun lapsellasi on Junioriturva Plus -vakuutus, voit näyttää sovellusta hoitolaitoksen kassalla eikä erillistä korvaushakemusta tarvitse täyttää. Maksat vain mahdollisen omavastuun ja loppulasku lähtee suoraan Turvaan. Helppoa ja nopeaa!

Tutustu TaskuTurvaanSinua saattavat kiinnostaa myös: