Henkivakuutus

Henkivakuutus, Henkikulta, Parikulta

Omaisuuden vakuuttaminen on itsestään selvää. Unohdamme kuitenkin valitettavan usein vakuuttaa sen kaikkein tärkeimmän: itsemme.

Elämässä kuitenkin riittää muuttujia, joita ei voi aina itse kontrolloida. Voit kuitenkin huolehtia perheestäsi kunnollisella vakuutusturvalla. Henkivakuutuksen avulla voit turvata riittävän toimeentulon lähimmäisillesi, vaikka itse olisitkin poissa.

Henkikulta-henkivakuutus alle 6 €/kk

Hintaesimerkki: 30-vuotias ammattiliiton jäsen, korvaussumma 50 000 €. Henkikulta-vakuutuksen vuosihinta 68 € = 5,70 €/kk. Henkikulta myönnetään vain ammattiliton jäsenelle.

Laske ja osta

Mitä eri vakuutukset korvaavat?

Henkikulta -henkivakuutuksen kuolemantapauskorvaus

1.1.2018 alkaen lähiomaisille maksettava korvaus on kokonaan perintöveron alaista. Jos kuolemantapauskorvaus maksetaan muille kuin lähiomaisille, maksettavat korvaukset ovat kokonaan veronalaista pääomatuloa.

Saat ohjeen korvauksen hakemiseen soittamalla LähiTapiolan Henkiyhtiön korvauspalveluihin ma-ke ja pe 9-16 ja to 10.30-16 puh. (09) 453 8000.

Omavara

Korvaushakemuksen sairauden tai tapaturman hoitokuluista voit täyttää LähiTapiolan sähköisessä korvauspalvelussa osoitteessa www.lahitapiola.fi. Lisätietoja korvauksen hakemisesta saat tarvittaessa LähiTapiolan Henkiyhtiön korvauspalvelunumerosta ma-ke ja pe 9-16 ja to 10.30-16 puh. (09) 453 8000.