Aikuisen ja nuoren vakuutukset

Henkilövakuutus, Aikuisen ja nuoren vakuutukset

Henkilövakuutukset antavat tärkeää turvaa elämän eri tilanteissa. Vakuutuksella varaudut sairauden tai tapaturman aiheuttamiin yllättäviin kuluihin. Oikein mitoitetulla henkilövakuutuksella turvaat sekä omaa että läheistesi arkea. Tutustu vakuutuksiin ja hanki sinulle sopiva turva.

Sairaskuluvakuutusta varten tarvitsemme aina terveysselvityksen. Tämän vuoksi vakuutus ei ole ostettavissa verkkokaupassa. Urheiluvakuutus ei myöskään ole ostettavissa verkkokaupasta, sillä räätälöimme turvan juuri sinun tarpeidesi mukaan. Asiakaspalvelumme auttaa sinua sairaskuluvakuutukseen ja urheiluvakuutukseen liittyvissä asioissa. Voit pyytää tarjouksen ja me olemme sinuun yhteydessä.

Tapaturmavakuutuksen hinnan laskemisen ja ostamisen voit tehdä helposti verkkokaupassa – klikkaa alla olevasta napista verkkokauppaan. Huom! Tarkasta oheisesta alasvetovalikosta, onko ammattiliittosi vakuuttanut sinut jo Turvassa jäsenvakuutuksen perusteella. Liitollesi räätälöidyiltä sivuilta voit tarkastaa, mitä vakuutus korvaa.


Hyödynnä järkevä Black Friday -tarjous: Henkilövakuutukset -50%

Alennuksen saa ensimmäiseksi vuodeksi yksityishenkilön vakuutuksiin (ei kertamatka-, urheilu- tai henkivakuutuksiin), jotka alkavat pe 23.11. Kampanja ei ole voimassa verkkokaupassa, joten saavu toimistolle, hanki vakuutus puhelimitse 01019 5110 tai pyydä tarjous tästä. Lue lisää kampanjasta

Lyhyesti

  • Henkilövakuutukset mahdollistavat nopeamman hoitoonpääsyn, sillä ne korvaavat myös yksityisellä lääkäriasemalla annetun hoidon.
  • Tapaturmavakuutus on hyvä perusvakuutus jokaiselle. Yhdistämällä siihen sairauskuluvakuutuksen saat kattavan turvan terveyteen liittyvissä yllättävissä tilanteissa.
  • Kilpaurheilua ja vaarallisia urheilulajeja varten voit vakuuttaa itsesi urheiluvakuutuksella.

Turvaa nuorelle ja aikuiselle

 

Aikuisen sairauskuluvakuutus 15-64-vuotiaalle

Täysajan tapaturmavakuutus 15-99-vuotiaalle

Urheiluvakuutus 15-69-vuotiaalle

Milloin vakuutus on voimassa
Työ - ja vapaa-aikana
Työ- ja vapaa-aikana. Ei ole voimassa kilpaurheilussa ja vaarallisissa lajeissa
Kilpaurheilussa ja urheiluharrastuksissa
Sairauden hoitokulut
Tapaturman hoitokulut
Tapaturman aiheuttama pysyvä haitta
Tapaturman aiheuttama ohimenevä työkyvyttömyys

valinnainen lisäturva

Tapaturmainen kuolema

valinnainen lisäturva

Milloin vakuutus päättyy?
70 v.
100 v.
70 v.

Vakuutustuotteet


Sairauskuluvakuutus

Aikuisen sairauskuluvakuutuksen voi ottaa 15-64-vuotiaana, joten se sopii nimestään huolimatta myös nuoren sairauskuluvakuutukseksi. Vakuutus on voimassa 70-vuotiaaksi asti. Vakuutuksen myöntämiseen vaikuttaa hakijan terveydentila, josta pyydetään selvitys vakuutusta hakiessa.

Sairauskuluvakuutus auttaa jos sairastut yllättäen; tapaturmavammoja varten tarvitset lisäksi tapaturmavakuutuksen.

Tapaturmavakuutus

Täysajan tapaturmavakuutus on voimassa vapaa-ajan lisäksi myös työssä. Vakuutuksen voi ottaa 15-99-vuotiaana ja se on voimassa 100-vuotiaaksi asti. Vakuutus toimii apuna, jos esimerkiksi kompastut kotipihassa, putoat hevosen selästä tai leikkaat ruokaa laittaessasi sormeen.
Jos kilpaurheilet tai harrastat ns. vaarallisia lajeja kuten kamppailu-, ilmailu-, kiipeilylajeja tai sukellusta tarvitset myös urheiluvakuutuksen. Tarkempaa tietoa vaarallisista lajeista saat yllä olevasta tuoteselosteesta.

Urheiluvakuutus

Urheiluvakuutus on tapaturmavakuutus kilpaurheiluun ja aktiiviurheilijalle, ei kuitenkaan ammattiurheilijalle. Vakuutus on tarkoitettu 15-69 -vuotiaan kilpaurheilutoimintaan, joka edellyttää lisenssin, pelipassin tai vastaavan ottamista. Urheiluvakuutus on tarpeellinen myös silloin, kun harrastuksena on tavallisesta tapaturmavakuutuksesta poisrajattu urheilulaji (esim. kamppailu- ja taistelulajit). Urheiluvakuutus on voimassa 70-vuotiaaksi.

Urheilulajit on jaettu neljään luokkaan niiden vaarallisuuden perusteella. Vakuutuksen voi ottaa fysikaalisella hoidolla tai ilman. Urheiluluokitukset löydät alla olevasta linkistä:


Katso myös:

Lapsivakuutus
Lapsivakuutus

Henkilövakuutukset perheen pienimmille

Talkoovakuutus
Talkoovakuutus

Tapaturmavakuutus talkooväelle