Perävaunu ja asuntovaunu

Ota vakuutus asuntovaunulle ja peräkärrylle Turvasta.

Myös kevyt perävaunu sekä asuntovaunu tarvitsevat lakisääteisen liikennevakuutuksen. Omalle perävaunulle sattuvien vahinkojen varalle kannattaa lisäksi ottaa vapaaehtoinen vakuutus. Voit valita Kaikenvaran, joka sisältää myös kolarointi- ja ilkivaltavakuutuksen, tai suppeamman osakaskon, joka tuo turvaa esim. palo- ja varkausvahinkojen varalle.

Kaskovakuutukset verkkokaupasta -27,3 % ammattiliiton jäsenelle

Ammattiliiton jäsenenä saat jatkuvan 10 % liittoalennuksen sekä vuosien myötä kasvavan omistaja-asiakasalennuksen 5–10 %. Verkkokaupasta ostaessasi saat vielä 15 %:n alennuksen ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta. Alennusta ensimmäiselle vuodelle kertyy siis pilkulleen vähintään 27,3 %.

Mitä eri vakuutukset korvaavat?

Kolarointivakuutus

Kolarointivakuutus korvaa esimerkiksi yhteentörmäyksestä ja tieltä ulosajosta ajoneuvolle syntyneitä vahinkoja.

Hirvivakuutus

Hirvivahinkovakuutus korvaa hirvieläinkolarista (hirvi, poro, peura, kauris) ajoneuvolle aiheutuneita vahinkoja.

Palovakuutus

Palovakuutuksesta korvataan irtipäässeen tulen ajoneuvolle aiheuttamia vahinkoja.

Varkausvakuutus

Varkausvakuutuksesta korvataan ajoneuvoa tai sen osaa kohdanneesta varkaudesta tai sen yrityksestä aiheutuneita vahinkoja.

Ilkivaltavakuutus

Ilkivaltavakuutuksesta korvataan tahallisesta vahingonteosta ajoneuvolle aiheutuneita vahinkoja.

Oikeusturva

Oikeusturvavakuutuksesta korvataan asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja ajoneuvon omistamiseen, hallintaan tai kuljettamiseen liittyvissä riita-, rikos- ja hakemusasioissa.

Keskeytysvakuutus

Keskeytysvakuutuksesta maksetaan päiväkorvaus päiviltä, jolloin et voi käyttää ajoneuvoasi esinevakuutuksesta korvattavan vahingon takia.

Rahoitus

Rahoitusvakuutus lisätään kaskovakuutukseen, kun ajoneuvon omistajana on autoliike tai rahoitusyhtiö tai ajoneuvo on leasing-vuokrattu. Rahoitusvakuutuksesta korvataan ajoneuvon omistajalle tai leasing-vuokranantajalle ajoneuvon menettäminen tai vaurioituminen tilanteessa, jossa korvausta normaalisti kohtuullistettaisiin tai se evättäisiin kokonaan.