Turvan liikennevakuutus palkitsee huolellisen kuskin

Niin nuorten kuin kokeneidenkin kuskien kannattaa hankkia Turvan uusi liikennevakuutus, joka palkitsee huolellisesta ajamisesta.

Turvan liikennevakuutuksessa on monia etuja kuten reilu lähtöbonus, oikeudenmukainen hinnoittelu ja bonusturva.

Niin nuorten kuin kokeneidenkin kuskien kannattaa hankkia Turvan liikennevakuutus, joka palkitsee huolellisesta ajamisesta. Tarkista, mikä olisi oma henkilökohtainen bonuksesi uudessa liikennevakuutuksessa:

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Liikennevakuutuslaki uudistui 1.1.2017. Muuttuiko vanha liikennevakuutukseni uudeksi?
Vakuutus ei muutu, ellet itse pyydä muutosta. Vanha vakuutuksesi pysyy voimassa niin kauan kuin siihen on aika tehdä muutoksia esimerkiksi omistajan- tai haltijanvaihdoksen yhteydessä. Jos haluat vaihtaa vakuutuksesi uuteen, ota yhteyttä Turvaan tai tee vakuutus verkkokaupassa. Yhteystiedot löydät täältä.

Saanko kaikkiin autoihini saman liikennevakuutusbonuksen?
Kyllä saat. Jos autollesi sattuu vahinko, se voi vaikuttaa myöhemmin alkavan vakuutuksen bonukseen.

Paljonko bonukseni pienenee, jos minulle sattuu liikennevahinko?
Voimassaolevan vakuutuksen bonus alenee seuraavan vakuutuskauden alusta 15 prosenttiyksikköä, jos sinulla ei ole voimassaolevaa bonusturvaa. Kun hankit uuden auton, uuden liikennevakuutuksen bonus lasketaan vakuutus- ja vahinkohistoriasi perusteella. Bonus voi siis uudessa vakuutuksessasi olla erisuuruinen kuin aiemmassa vakuutuksessasi.

Mikä bonusturva tarkoittaa?
Kun bonusturva on voimassa, seuraava korvattu liikennevahinko ei alenna bonustasi. Bonusturva voi parhaassa tapauksessa tulla voimaan heti vakuutuksen alkaessa, jos vahingottomia vuosia on ollut riittävästi. Bonusturva tulee voimaan viimeistään, kun olet ajanut kolme vuotta vahingotta maksimibonuksella.

Saanko moottoripyörään saman bonuksen kuin autoon?
Moottoripyörän ja auton bonus määrätyvät erikseen. Moottoripyöräen bonus muodostuu vain moottoripyöriesi vakuutus- ja vahinkohistoriasta. Myös bonustaulukko on erilainen kuin autoilla. Voit kuitenkin saada saman bonuksen kaikkien moottoripyöriesti liikennevakuutukseen.


Katso myös:

Tutustu Turvan autovakuutuksiin
Henkilöauto

Sopivimmat vakuutukset niin uudelle kuin käytetylle henkilöautolle.

Pakettiauto
Pakettiauto

Sopivimmat vakuutukset niin uudelle kuin käytetylle pakettiautolle.

Moottoripyorävakuutus vakuutusyhtiö Turvasta
Moottoripyörä

Moottoripyörän kaskovakuutus korvaa pyörälle ja varusteille sattuneita vahinkoja.