Turvan liikennevakuutus palkitsee huolellisen kuskin

Niin nuorten kuin kokeneidenkin kuskien kannattaa hankkia Turvan uusi liikennevakuutus, joka palkitsee huolellisesta ajamisesta.

Turvan liikennevakuutuksessa on monia etuja kuten reilu lähtöbonus, oikeudenmukainen hinnoittelu ja bonusturva.

Niin nuorten kuin kokeneidenkin kuskien kannattaa hankkia Turvan liikennevakuutus, joka palkitsee huolellisesta ajamisesta. Tarkista, mikä olisi oma henkilökohtainen bonuksesi uudessa liikennevakuutuksessa:

Liikennevakuutus korvaa ajoneuvon liikenteessä käyttämisestä aiheutuneita henkilövahinkoja sekä syyttömän osapuolen omaisuusvahinkoja. Korvaus perustuu liikennevakuutuslakiin.

Liikennevakuutus korvaa mm. henkilövahingosta aiheutuneita sairaanhoitokuluja, sekä ansion- ja elatuksen menetystä. Ajoneuvon vahingoista korvataan useimmiten korjauskulut. Jos korjaaminen ei kannata, ajoneuvo voidaan myös lunastaa käyvästä arvosta. Ajoneuvon korjausajalta maksetaan seisonta-ajan korvausta tai vuokra-auton kustannuksia.

Lue lisää ja katso toimintaohjeet Henkilövahingot liikenteessä -korvaussivuilta. Lisätietoa liikennevakuutuksen korvauksista löydät myös Liikennevakuutuskeskuksen sivuilta.


Katso myös:

Tutustu Turvan autovakuutuksiin
Henkilöauto

Sopivimmat vakuutukset niin uudelle kuin käytetylle henkilöautolle.

Pakettiauto
Pakettiauto

Sopivimmat vakuutukset niin uudelle kuin käytetylle pakettiautolle.

Moottoripyorävakuutus vakuutusyhtiö Turvasta
Moottoripyörä

Moottoripyörän kaskovakuutus korvaa pyörälle ja varusteille sattuneita vahinkoja.