Parasta turvaa henkilöautollesi.

Autovakuutus henkilöautolle

Miksi kannattaa valita Turvan autovakuutus?

  1. Kokeneena tien päällä liikkujana voit saada 80 % liikennevakuutusbonuksen ja 70 % kaskobonuksen jopa välittömästi. Uudet kuskit saavat liikennevakuutukseen vähintään 20 % tai jopa 30 % bonuksen, ja maksimibonus on mahdollista saavuttaa jo kahdeksassa vuodessa. Tarkista oma bonuksesi Turvassa.

  2. Yksityiskäyttöisen auton liikennevakuutukseen voit saada Turvassa bonusturvan. Kokenut kuski voi saada bonusturvan voimaan välittömästi. Viimeistään bonusturva astuu voimaan, kun olet autoillut maksimibonuksella ilman vahinkoja kolme vuotta.

  3. Liittokasko on ammattiliittojen jäsenille räätälöity kattavin kaskopakettimme. Liittokaskoon saat nyt heti voimassaolevan bonusturvan, kun siirryt Turvan asiakkaaksi. Kun bonusturva on voimassa, seuraava kolarointivahinko ei alenna bonusta. Bonusturva koskee yksityiskäyttöisiä henkilö- ja pakettiautoja.

  4. Ammattiliiton jäsenenä saat jatkuvan liittoalennuksen kaskovakuutuksistamme. Saat alennuksen myös silloin, jos puolisosi on ammattiliiton jäsen. Lue lisää asiakaseduistamme.

  5. Asiakkaanamme olet oikeutettu vuosien myötä kasvavaan omistaja-asiakasalennukseen. Lue lisää asiakaseduistamme.


Kaskovakuutus vuodeksi -50 %


Verkkokaupasta ostaessasi saat 50 % alennuksen ensimmäisen vuoden henkilö- tai pakettiauton Liittokaskon, Turvakaskon tai Peruskaskon maksusta. Etu koskee yksityisasiakkaiden uusia 5.1.-31.8.2018 välisenä aikana alkavia, edellä mainittuja kaskovakuutuksia.Osta autovakuutus tästä


Liikennevakuutus turvaa tiellä liikkujat

Kun hankit ajoneuvovakuutuksia, liikennevakuutus on kaiken kivijalka. Lain vaatima liikennevakuutus turvaa vahinkotilanteessa ihmiset sekä vahinkoon syyttömän osapuolen omaisuuden. Lue lisää liikennevakuutuksesta tästä.


Kattavat ja kannattavat kaskot henkilöautoille

Turvasta saat ajoneuvollesi juuri niin kattavan kaskovakuutuksen kuin haluat. Ammattiliittojen jäsenille olemme räätälöineet ainutlaatuisen kattavan Liittokaskon, joka sisältää muun muassa laajan sijaisautoedun sekä bonusturvan. Tarjoamme toimivia vaihtoehtoja myös kevyemmän turvan tarpeeseen.

Liittokasko – ylivoimaisen kattavaa turvaa

Ammattiliittojen jäsenille ja heidän perheilleen luotu Liittokasko on pakattu täyteen turvia ja etuja, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen kattavan kaskovakuutuksen. Liittokasko sisältää muun muassa pysäköintiturvan, lunastusedun sekä bonusturvan, jonka myötä bonuksesi ei tipu vahingon sattuessa. Vakuutukseen kuuluvan laajan sijaisautoedun turvin allesi toimitetaan jopa tunnissa vara-auto, kun oma ajopelisi simahtaa teknisen vian vuoksi tai vahingoittuu kesken matkan. Uuteen Liittokaskoon on mahdollista saada lähtöbonusta heti kättelyssä 70 %, minkä lisäksi bonusturva tulee voimaan välittömästi.

Turvakasko – monipuolista turvaa

Turvakasko sopii kuskeille, jotka ovat paljon tien päällä ja haluavat tavallisten kaskoturvien lisäksi muun muassa lunastusedun, pysäköintiturvan ja turvan lasivahinkojen varalta. Turvakasko sisältää myös bonusturvan, jolla suojaat bonuksesi vahingolta jo kolmen vahingottoman vuoden jälkeen. Liittokaskon lailla Turvakasko on erinomainen valinta uudelle autolle, ja siihen on saatavilla halutessasi sijaisautoetu. Sijaisauton avulla pääset jatkamaan matkaa, vaikka vahinko sattuisi.

Peruskasko – isojen vahinkojen varalta

Peruskasko on hyvä vaihtoehto, jos haluat turvata autosi isoilta vahingoilta, mutta et tarvitse esimerkiksi lunastusetua tai bonusturvaa. Peruskaskoa voit täydentää sijaisautoedulla, jos haluat.

Hirvi-ilkivalta-palo-varkaus – kun kevyempi turva riittää

Tämä kaskovakuutus sisältää myös eläintörmäysturvan ja sopii oivallisesti kuskeille, jotka pärjäävät kevyemmällä ja sen myötä edullisemmalla turvalla. Voit halutessasi ottaa vakuutuksen ilman ilkivalta-, eläintörmäys- ja vastuuturvaa.


Osta autovakuutus tästä

Bonusturva suojaa ansaitsemasi bonukset

Lisätietoa auton vakuuttamisesta


Vakuutusoppaat ja -ehdot

Autovakuutuksen vaihtaminen Turvaan käy kätevästi

Ajoneuvon vakuutusten vaihtaminen Turvaan käy helposti. Kun vaihdat vakuutukset Turvaan, ilmoitamme tiedon yhtiönvaihdosta Trafin ajoneuvorekisteriin maksutta. Vanhat vakuutuksesi aiemmassa vakuutusyhtiössäsi päättyvät automaattisesti.

Vakuutusyhtiön vaihto onnistuu kätevästi verkkokaupassa tai ottamalla yhteyttä Turvaan. Verkkokaupassa tunnistaudut pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Saat Turvasta reilut bonukset sekä tuoreena kuskina että kokeneena tien päällä liikkujana. Tarkista liikennevakuutuksesi bonus Turvassa.

Osta tästä

Auton rekisteröinti

Ajoneuvon vakuuttaminen ja rekisteröinti hoituvat yhdellä kertaa Turvan verkkokaupassa tai Turvan toimistolla. Ajoneuvo vaihtaa omistajaa sähköisen varmenteen avulla ilman paperisotaa.

Voit ottaa vakuutuksen ja rekisteröidä ajoneuvon Turvan verkkokaupassa helposti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Lue lisää ajoneuvon rekisteröinnistä.


Autovakuutus ulkomailla

Turvan autovakuutus on pääsääntöisesti voimassa kaikkialla Euroopassa ja sen ulkopuolisissa vihreän kortin sopimusmaissa. Tarkista voimassaoloalueen poikkeukset kaskovakuutusehdoista tai ottamalla yhteyttä Turvaan.

Vihreä kortti mukaan ulkomaan automatkoille

Vihreä kortti (Green Card) on kansainvälinen todistus liikennevakuutuksen voimassaolosta. Kortti kannattaa ottaa mukaan, jos matkasi suuntautuu Pohjoismaiden ulkopuolelle. Liikennevakuutuskeskuksen sivuilta voit tarkistaa maat, joihin vihreä kortti tarvitaan.

Tilaa vihreä kortti


Mitä tehdä, jos vahinko tapahtuu?

Jos ajoneuvollesi tapahtuu vahinko, saat puhelimitse avun korvauspalvelustamme. Käsittelemme asiasi heti, ja saat useimmiten korvauspäätöksen jo puhelusi aikana. Lue lisää vahingon ilmoittamisesta.Mitä kaskovakuutus sisältää?

 

Liittokasko

Turvakasko

Peruskasko

Hirvi-ilkivalta-palo-varkaus

Bonusturva

Bonusturva säilyttää kaskovakuutuksen bonuksen ennallaan yhden kolarointivahingon jälkeen.

Kolarointiturva

Kolarointiturva korvaa esimerkiksi yhteentörmäyksestä ja tieltä ulosajosta ajoneuvolle syntyneitä vahinkoja.

Hirvivahinkoturva

Hirvivahinkoturva korvaa hirvieläinkolarista ajoneuvolle aiheutuneita vahinkoja.

Paloturva

Paloturva korvaa irtipäässeen tulen ajoneuvolle aiheuttamia vahinkoja.

Varkausturva

Varkausturva korvaa ajoneuvolle varkaudesta tai sen yrityksestä aiheutuneita vahinkoja.

Ilkivaltaturva

Ilkivaltaturva korvaa tahallisesta vahingonteosta ajoneuvolle aiheutuneita vahinkoja.

Ulkomaan vastuuturva

Ulkomaan vastuuturva korvaa ajoneuvon liikenteeseen käyttämisestä ulkomailla aiheutuneita vahinkoja, joista ajoneuvon omistaja, haltija tai kuljettaja on korvausvastuussa.

Oikeusturva

Oikeusturva korvaa asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja ajoneuvon omistamiseen, hallintaan tai kuljettamiseen liittyvissä riita-, rikos- ja hakemusasioissa.

Autopalveluetu

Autopalveluetu eli hinausvakuutus korvaa matkan keskeytymisestä aiheutuvia ylimääräisiä kuluja. Ulkomailla voimassa Liittokaskossa, Turvakaskossa ja Peruskaskossa.

Luonnonilmiöturva

Luonnonilmiöturva korvaa myrskyn kaataman puun, raesateen tai myrskyn irrottaman esineen sekä pysähtyneeseen autoon nousseen tulvaveden aiheuttamat vahingot.

Lunastusetu

Lunastusetu korvaa uuden vastaavan ajoneuvon lunastukseen menneen tilalle, tai jos uuden ajoneuvon korvauksen edellytykset eivät täyty, lisäkorvausta ajoneuvon käyvän arvon lisäksi.

Lasivahinkoturva

Lasivahinkoturva korvaa ajoneuvon tuulilasiin, sivulaseihin ja takalasiin osuneen iskun lasille aiheuttaman vahingon ilman bonusmenetystä. Jos lasi korjataan, omavastuuta ei ole.

Pysäköintiturva

Pysäköintiturva korvaa pysäköidylle ajoneuvolle toisella moottoriajoneuvolla aiheutetun vahingon ilman bonusmenetystä, kun vahingon aiheuttaja ei ole tiedossa.

Eläintörmäysturva

Eläintörmäysturva korvaa ilman bonusmenetystä vahingon, jonka syynä on törmäys villi-, koti- tai lemmikkieläimeen. Hirvieläinvahingot (hirvi, poro, peura, kauris) korvataan hirvivakuutuksesta.

Sijaisautoetu

Saat käyttöön sijaisauton, kun oma autosi on korjattavana kaskovahingon takia.

valinnainen
valinnainen
Laaja sijaisautoetu

Saat käyttöösi sijaisauton, kun oma autosi on korjattavana kaskovahingon takia tai kun matkasi keskeytyy teknisen vian vuoksi.

Rahoitusturva

Jos ajoneuvon omistaja on rahoitusyhtiö tai autoliike tai jos ajoneuvo on leasing-vuokrattu, kaskovakuutukseen liitetään rahoitusturva korvaamaan vahinkoja ajoneuvon omistajalle.


Sinua saattavat kiinnostaa myös: