Lasten Turva -rahaston Turva-stipendi

Jalkapallo on joukkuelaji, jossa opitaan ja kehitytään yhdessä. Fyysinen liikunta ja kannustava tunnelma ovat hyviä syitä olla mukana harrastuksessa, unohtamatta tietenkään tiimihenkeä ja ystävyyttä!

Turva ja TPV haluavat olla mukana tukemassa lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta. Yhdessä perustettu Lasten Turva -rahasto myöntää nyt ensimmäistä kertaa Turva-stipendejä, joilla katetaan kauden 2018-2019 talvifutiksen toimintamaksu. Stipendejä on jaossa 30 kappaletta.

Tampereen Pallo-Veikot, eli TPV, on perustettu vuonna 1930 ja seurassa on jäseniä noin 2000. TPV:ssä nuori voi pelata jalkapalloa niin omaksi ilokseen, kuin myös kehittyä jalkapalloilijana aina huipulle asti. Talvifutiskausi alkaa 7.10.2018. Harjoituspaikat ilmoitetaan myöhemmin. Harjoituksia on noin kerran viikossa ja harjoitukset alkavat ikäryhmästä riippuen klo 13 tai sen jälkeen. Pakolliset varusteet ovat säärisuojat, vesipullo sekä oma jalkapallo. Lue lisää jalkapallovarusteista täältä.

Hakuaika on 3.-23.9. Voit hakea stipendiä kyseisenä ajankohtana tälle sivulle ilmestyvän hakulomakkeen kautta. Valinnat tehdään syyskuun lopussa ja niistä ilmoitetaan henkilökohtaisesti stipendin saajille.