Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

2018

Vuositiedote-sivustolla kerrotaan vakuutuksiin liittyvistä muutoksista. Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja Turvan asiakaspalvelusta tai lähimmästä palvelutoimistosta tai -pisteestä.

Milloin ehto- ja hintamuutokset tulevat voimaan?

Vakuutusten ehtojen ja hintojen muutokset tulevat vakuutuksissasi voimaan vakuutuskauden vaihtuessa. Vakuutuskausi voi määräytyä esimerkiksi sen mukaan, milloin vakuutuksesi on alun perin alkanut.

Esimerkki: Vakuutuksesi on alkanut toukokuussa 2016 ja vakuutuskausi vaihtuu vuosittain toukokuussa. Vuoden 2018 alussa voimaan tuleva muutos koskee sinun vakuutustasi toukokuusta 2018 alkaen.

Voit tarkistaa vakuutuskauden vaihtumisajankohtan vakuutuskirjasta tai kirjautumalla Turvan verkkopalveluun.

Tarkista vakuutuksen tiedot
Varmista, että vakuutuskirjan tiedot ovat oikein. Jos haluat muuttaa vakuutusturvaasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos et enää halua jatkaa vakuutusturvaasi, voit irtisanoa vakuutuksen. Lähetä irtisanomisesta kirjallinen ilmoitus Turvaan.

Pidä vakuutusturvasi ajan tasalla - tee ilmoitus muutoksista
Ilmoita Turvaan vahingonvaaraa lisäävistä muutoksista. Sellaisia voivat olla esimerkiksi osoitteen vaihtuminen tai ajoneuvon käyttötarkoituksen muuttuminen. Jos ilmoitusta ei ole tehty, voidaan mahdollista korvausta alentaa tai evätä se kokonaan.

Lisätietoja:

Vakuutukset
• turva.fi
• puhelin: 01019 5110 ma-pe klo 8-18
• asiakaspalvelu@turva.fi


Korvaukset
• turva.fi
• puh. 01019 5108 ma-pe klo 8-17
• muina aikoina hätäpalvelunumero +358 1019 5111

01019-alkuiset numerot ovat valtakunnallisia yritysnumeroita, joihin soittaessasi ei peritä erillisiä palvelumaksuja. Turva tallentaa korvausasiointiin liittyvät ja muut asiakaspuhelut.