Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Ajoneuvovakuutukset touko-joulu 2013

Vuositiedote-sivustolla kerrotaan vakuutuksiin liittyvistä muutoksista. Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja Turvan asiakaspalvelusta tai lähimmästä palvelutoimistosta tai -pisteestä.

Milloin ehto- ja hintamuutokset tulevat voimaan?
Vakuutusten ehtojen ja hintojen muutokset tulevat vakuutuksissasi voimaan silloin, kun vakuutuskausi vaihtuu, ei siis automaattisesti vuoden vaihteessa. Vaikka Turvassa tehtäisiin hinnankorotus tammikuussa, korotus koskee sinua vasta sitten, kun vakuutuksesi vakuutuskausi vaihtuu.

Vakuutuskausi voi määräytyä esimerkiksi sen mukaan, milloin vakuutuksesi on alun perin alkanut. Vakuutuskausi voi vaihtua myös maksusopimuksessa sovittuna ajankohtana.

 

Esimerkiksi, jos olet ottanut kotivakuutuksen Turvasta heinäkuussa vuonna 2008, koskee vuoden 2013 alussa voimaantullut korotus sinun vakuutustasi vasta, kun vakuutuskautesi vaihtuu heinäkuussa 2013.

Voit tarkistaa vakuutuskauden vaihtumisen vakuutuskirjasta tai MAPPI-verkkopalvelussa.

Tarkista vakuutuksen tiedot
Varmista, että vakuutuskirjan tiedot ovat oikein. Jos haluat muuttaa vakuutusturvaasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos et enää halua jatkaa vakuutusturvaasi, voit irtisanoa vakuutuksen. Lähetä irtisanomisesta kirjallinen ilmoitus Turvaan.

Pidä vakuutusturvasi ajan tasalla - tee ilmoitus muutoksista
Ilmoita Turvaan vahingonvaaraa lisäävistä muutoksista. Sellaisia voivat olla esimerkiksi osoitteen vaihtuminen tai ajoneuvon käyttötarkoituksen muuttuminen. Jos ilmoitusta ei ole tehty, voidaan mahdollista korvausta alentaa tai evätä se kokonaan.