Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat

Varaa aika vakuutusyhtiö Turvasta - Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat

Hyödynnä järkevä Black Friday -tarjous: Henkilövakuutukset -50%

Elämä on elämyksiä ja kokemuksia varten. Kun rakkaat ihmiset on vakuutettu, huolia ei tarvitse murehtia etukäteen. Jos elämä kolhaisee, on hyvä olla Turvassa.

Tarjoamme sinulle nämä henkilövakuutukset -50 %

Pyydä tarjous jo nyt, sillä alennuksen saat vain 23.11.2018 alkaviin vakuutuksiin!
Alennuksen saa seuraavista vakuutuksista: Junioriturva Plus -lapsivakuutus, Lapsen tapaturmavakuutus, Lapsivakuutuksen varaus, Aikuisen sairauskuluvakuutus, Täysajan tapaturmavakuutus ja Jatkuva matkavakuutus.

Kampanja koskee vain 23.11.2018 alkavia yksityishenkilön vapaaehtoisia vakuutuksia. Aikuisen sairaskuluvakuutus, Junioriturva Plus ja Lapsivakuutuksen varaus edellyttävät kotivakuutusta Turvasta. Alennuksen saa ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta. Kampanja ei ole voimassa verkkokaupassa.

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa p. 01019 5110 tai poiketa toimistossamme

Ota yhteyttä

Tervetuloa Suomen tyytyväisimpien asiakkaiden joukkoon

Turvalla on Suomen tyytyväisimmät vakuutusasiakkaat. Tämä käy ilmi EPSI Rating Vakuutus -tutkimuksesta, jonka ykkönen Turva on ollut vuosina 2011, 2012, 2013, 2014, 2016, 2017 ja 2018. Vuonna 2018 Turvan asiakastyytyväisyyden arvosana 79,3 on selkeästi alan keskiarvoa (75,1) korkeampi.

Pyrimme jatkossakin tekemään vakuuttamiseen liittyvät asiat helpoiksi ja haluamme palvella sinua juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii – haluatpa sitten asioida puhelimitse, verkossa tai paikan päällä toimistossamme. Voit myös pyytää edustajamme kotikäynnille, niin sinun ei tarvitse lähteä kotisohvaa kauemmas.

Lue lisää