TaskuTurva

Turva aina mukanasi.

TaskuTurvassa näkyvät nyt myös valtakirjalla annetut vakuutukset

Monet asiakkaamme ovat toivoneet, että voisivat nähdä myös puolisoidensa ottamat vakuutukset TaskuTurvassa. Iloksemme voimme kertoa, että nyt tämä ominaisuus löytyy TaskuTurvasta: sovelluksessa näkyvät nyt sellaiset vakuutukset, joihin olet oikeutettu vakuutus- ja korvausvaltakirjan saatuasi.

Tällä hetkellä TaskuTurvassa näkyvät automaattisesti vain valtakirjalla annetut vakuutukset sekä niiden tarkemmat tiedot. Lasivahinkoihin ja lapsen sairastumiseen liittyvät suorakorvauskortit eivät näy vielä TaskuTurvassa. Teemme hartiavoimin töitä, jotta saisimme ne näkyviin – jo ihan lähipäivinä!

Heti, kun saamme uuden version TaskuTurvasta sovelluskauppoihin, tiedotamme siitä push notifikaatilla, Turvan somekanavilla, turva.fi:llä ja TaskuTurvassa. Pysy siis kuulolla!

Mitä muita ominaisuuksia uuteen TaskuTurvan versioon on tulossa?

Valtakirjat ovat odotetuin uusi ominaisuus. Uudessa TaskuTurvan versiossa voi katsoa helposti, mitä valtakirjoja on antanut ja saanut. Lisäksi sen avulla molemmat vanhemmat voivat asioida lapsen kanssa lääkärissä, kun suorakorvauskortti löytyy molempien taskusta.

Uudessa TaskuTurvan versiossa on myös uusi suorakorvauskortti kotivakuutusasiakkaillemme. Sen avulla puhelimen korjaus hoituu entistä kätevämmin yhteistyökumppanillamme Fonumilla.

Kerromme näistä ominaisuuksista lisää, kun uusi versio on ladattavissa.

Lue lisää TaskuTurvasta.