Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Puhelimen korjaus jopa tunnissa

Monille meistä puhelin on edellytys arjen sujuvalle pyörittämiselle. Mitä sitten, jos puhelin menee rikki? Näissä tilanteissa auttaa parhaiten Turvan laajan tason koti-irtaimistovakuutus ja mobiilisovellus TaskuTurva.

TaskuTurvan avulla hoidat mobiililaitteiden rikkoutumiset vaivattomasti ja nopeasti yhteistyökumppanillamme Fonumilla. Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta Turvaan, maksat vain omavastuun ja loppulasku lähtee suoraan Turvaan!

Näin helppoa se on

  1. Lataa TaskuTurva. Katso latausohjeet.
  2. Vie laite korjattavaksi Fonumille, katso toimipaikat tästä. Ota mukaan TaskuTurva ja henkilöllisyystodistuksesi.
  3. Näytä TaskuTurvassa olevaa suorakorvauskorttia kassalla.
  4. Maksat Fonumille korjauskuluista vain omavastuuosuutesi ja Turva maksaa loppuosan.

Milloin voit käyttää suorakorvausta?

Voit käyttää suorakorvausta mobiililaitteen rikkoutuessa, mikäli sinulla on Turvassa laajan tason kotivakuutus. Tällöin myös suorakorvauskortti näkyy automaattisesti TaskuTurvassa.

Mitä, jos puhelinta ei kannata korjata?

Vie laite korjattavaksi yhteistyökumppanillemme Fonumille, jossa sinulta kysytään tarvittavat yksityiskohdat vahinkoasian hoitamiseksi. Yhteistyökumppanimme arvioi kannattaako laitetta korjata huomioon ottaen sen vauriot ja ikä.

Mitä, jos et voi käyttää TaskuTurvaa?

Jos puhelin on niin pahasti hajalla, ettei TaskuTurvan käyttäminen ole mahdollista, voit todistaa vakuutuksesi voimassaolon toisella tavalla. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta asioida Fonumilla, voit postittaa laitteesi korjattavaksi. Katso lisäohjeistus Ilmoita vahingosta -sivuilla.


Tutustu TaskuTurvaan