TaskuTurvan avulla asioit vaivattomasti lääkärissä.

Lapsen kanssa lääkärissä asioiminen nyt entistäkin helpompaa!

"Herään aamuyöstä lapseni tuskaiseen huutoon. Lapseni otsa on lämmin ja lapseni selvästi kuumeinen. Lapsi valittaa unenpöpperöisenä korvaansa. Annan ensihätään särkylääkettä ja tipat korviin. Loppuyö menee katkonaisesti nukkuen ja lapsen kuntoa kuulostellen.

Aamulla lapsi on edelleen kuumeinen ja valittaa korvaansa, joten päätän lähteä lääkäriin. Onneksi lapsellani on Junioriturva Plus-vakuutus, jonka turvin voimme asioida yksityisellä hoitolaitoksella. Avaan puhelimestani TaskuTurva-sovelluksen ja etsin hoitolaitoksen, jonka kanssa Turva tekee yhteistyötä. Varaan ajan lääkärille jo samalle aamulle.

Lääkärissä selviää, että lapsellani on molemmissa korvissa selviä tulehduksen merkkejä. Saan reseptin antibiootteihin ja särkylääkkeisiin sekä neuvon kuulostella lapsen kuntoa muutaman päivän.

Kassalla vilautan TaskuTurvasta löytyvää suorakorvauskorttia. Koska olen jo tänä vuonna maksanut omavastuun kertaalleen, minun ei tarvitse tällä käynnillä maksaa mitään. Hoitolaitos hoitaa puolestani kaiken Turvan kanssa ja minä voin keskittyä sairaan lapsen hoitamiseen.

Käyn kotimatkalla ostamassa lapselleni määrätyt lääkkeet. Kun lapseni on muutaman päivän jälkeen tervehtynyt, haen niistä aiheutuneet kulut kätevästi Turvan verkkopalvelussa. Rahat ovat tililläni jo samana päivänä."

Kun lapsi sairastaa, TaskuTurvasta löydät avun nopeasti

Turvan mobiilisovelluksen, TaskuTurvan, avulla lääkärissä asioiminen on nyt entistäkin vaivattomampaa! Kun sinulla on Junioriturva Plus -vakuutus, voit näyttää TaskuTurvasta löytyvää suorakorvauskorttia hoitolaitoksen kassalla, jolloin maksat käynnistäsi vain mahdollisen omavastuun. Kaikki muu hoituu hoitolaitoksen ja Turvan välillä. Sinun ei siis tarvitse sitoa rahojasi lääkärimaksuun eikä tehdä vahinkoilmoitusta. Voit keskittyä sairaan lapsesi hoitamiseen.

Lapsivakuutus + TaskuTurva = vaivatonta asiointia!

Kun lapsi sairastaa, on tärkeää, että apu löytyy nopeasti ja hoito voidaan aloittaa viipymättä. Vakuutus mahdollistaa nopean hoitoon pääsyn, sillä se korvaa myös yksityisellä lääkäriasemalla annetun hoidon. TaskuTurvasta löydät kätevästi kaikki Turvan kumppanihoitolaitokset, joissa voit käyttää suorakorvausta.

Suorakorvauskortti käy kaikissa Turvan kumppanihoitolaitoksissa, Pihlajalinnassa, Terveystalossa ja Mehiläisessä, ympäri Suomen. Suorakorvauskortti-ominaisuus on käytettävissä kaikissa 1.6.2008 jälkeen otetuissa Junioriturva Plus -vakuutuksissa. Mikäli lapsellasi on ennen 1.6.2008 alkanut vakuutus, suosittelemme päivittämään sen uuteen tuotteeseen, jolloin pääset hyödyntämään TaskuTurvan suorakorvauskorttia.