Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen
TaskuTurvan avulla asioit vaivattomasti lääkärissä.

Julian Venla-tytär sairastui korvatulehdukseen, apu löytyi keskellä yötä puhelimesta – ”Kyllä se helpottaa, kun kaikki hoituu TaskuTurvan kautta”

Kahdeksanvuotias Venla tuli herättelemään äitiään keskellä yötä. Korviin sattui niin paljon, ettei nukkua voinut. Eikä voinut äitikään.

”Tartuin puhelimeen, menin TaskuTurvaan ja varasin ajan lastenlääkärille heti seuraavalle aamulle”, Venlan äiti Julia Sirén kertoo.

Venlalla oli korvatulehdus, jota varten hänelle määrättiin viikon lääkekuuri. Kului viikko ja taas Venlan korviin sattui. TaskuTurvan kautta varattiin uusi lääkäriaika samalle päivälle, tulehdus ei ollut mennyt ohi. Korvalääkärin vastaanotolla Venlalle varattiin viiden päivän päähän aika korvien putkittamiseen.

Ennen operaatiota lääkäriaseman vastaanotossa ei turhia mutistu.

”Meitä tervehdittiin iloisesti. Hetken päästä asiakaspalvelija tuli lappujen kanssa ja sanoi: ’Teillähän on se TaskuTurva. Näytätkö sen suorakorvauskortin ja laitatko sen jälkeen tuohon allekirjoituksen?’”

”Ja se oli siinä”, Sirén muistelee.

TaskuTurva helpottaa tilannetta vaikeina hetkinä

TaskuTurva on vakuutusyhtiö Turvan mobiilisovellus, joka sujuvoittaa erityisesti Turvan lapsivakuutusasiakkaiden elämää. TaskuTurvan avulla voi varata lääkäriajan Turvan kumppanihoitolaitoksissa, joita ovat Pikkujätti, Pihlajalinna, Terveystalo ja Mehiläinen.

Kun hoitolaitoksen vastaanotossa näyttää suorakorvauskorttia, joutuu itse maksamaan ainoastaan vakuutuskauden omavastuun. Venlan vakuutuksen omavastuu oli kuitenkin jo maksettu, joten Sirénin piti vilauttaa hoitolaitoksella ainoastaan TaskuTurvan suorakorvauskorttia eikä hänen tarvinnut maksaa lääkärikäynnistä mitään.

Myöskään korvaushakemusta lääkärikäynnistä ei tarvinnut tehdä, sillä Venlaa hoitanut lääkäriasema laskutti suoraan Turvaa. Lääkkeistä Sirén joutui maksamaan apteekissa, mutta korvausrahat tulivat tilille heti seuraavana päivänä sen jälkeen, kun hän oli täyttänyt Turvan verkkopalvelussa korvaushakemuksen.

Torstaina putkitukseen, perjantaina kouluun

Sirén on ollut erittäin tyytyväinen Turvan junnuasiakas.

”Pääsemme suoraan yksityiselle. Korvapotilaan kanssa voi olla hankalaa, sillä lapsi ei kuule mitään, koska korvat ovat täynnä mätää. Se, että pääsimme heti lääkäriin ja viiden päivän päästä yksityiselle operaatioon, on hieno asia. Julkisella puolella saisi odotella, ja tyttö kärsisi koko ajan korvatulehduksista.”

Tyttären sairastaminen aiheuttaa tietenkin stressiä vanhemmille. Sirénin mukaan tilannetta helpotti, kun ei tarvinnut täytellä korvaushakemuksia lääkärikäynneistä.

”Kyllä se helpottaa, kun kaikki hoituu TaskuTurvan kautta.”

Venlankin korvat paranivat. Hänen korvansa putkitettiin torstaina. Jo perjantaina tokaluokkalainen oli takaisin koulussa.

Sehän on tunnetusti koulupäivistä paras.

Julia on sekä Turvan tyytyväinen asiakas että turvalainen ja työskentelee yritysvakuuttamisen parissa.


Katso videolta, miten vaivattomasti lapsen lääkärikäynti sujuu TaskuTurvan avulla: