Ammattiliiton matkavakuutuskortti aina mukanasi

Ammattiliiton jäsenenä näet TaskuTurvassa liittosi jäsenilleen Turvasta ottaman vakuutusturvan. Jos ammattiliittosi on vakuuttanut sinut matkavakuutuksella, reissujasi turvaava matkavakuutuskortti löytyy myös TaskuTurvasta ja kulkee aina mukanasi. Lataa TaskuTurva ja matkusta turvallisin mielin!

Näin helppoa se on

  1. Lataa TaskuTurva puhelimeesi. Katso latausohjeet.
  2. Liitä ammattiliittosi tarjoamat edut ja vakuutusturva TaskuTurvaan.
  3. Ota puhelin mukaan reissuillesi. Turvallista matkaa!

Matkavakuutus kortti löytyy TaskuTurvasta ammattiliittosi tiedoista. Voit käyttää TaskuTurvasta löytyvää matkavakuutustodistusta kuten perinteistä matkavakuutuskorttia tai -todistusta. TaskuTurvasta löydät myös SOS-hätäpalvelun numeron, +358 1019 5111, joka auttaa sinua ulkomailla ympäri vuorokauden jokaisena viikonpäivänä.

TaskuTurvaa voit huoletta käyttää myös ulkomailla, koska se toimii offline-tilassa. Jos verkkoyhteyttä ei ole, sovellus näyttää viimeiset voimassa olevat tiedot. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla puhelimessa pitää olla yhteys verkkoon, joten lataathan TaskuTurvan jo ennen matkalle lähtöä. Turvallisuutesi varmistamiseksi TaskuTurva pyytää tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla kuuden kuukauden välein ja tähänkin tunnistautumiseen tarvitaan verkkoyhteys.

Miksi TaskuTurva kysyy ammattiliittotietoni?

Tarjoamme kaikkien suomalaisten ammattiliittojen jäsenille etuja ja räätälöityjä tuotteita. Osa ammattiliitoista on vakuuttanut jäsenensä Turvassa jäsenvakuutuksilla. Jotta näet vakuutusturvasi ja etusi TaskuTurvassa, sinun pitää vahvistaa jäsenliittosi ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Jos olet asiakkaamme, TaskuTurva tarjoaa ensisijaisesti sitä ammattiliittoa, jonka tiedot olet meille antanut.

Jos olet Turvan asiakas ja muutat ammattiliittoasi TaskuTurvassa, liittotieto päivittyy samalla myös Turvan muihin järjestelmiin. Emme välitä tietoa muualle.

Jos käytät ammattiliittosi vakuutusta, tarkistamme jäsenyytesi liitosta.

Askarruttaako jokin?

Vastauksen saatat löytää TaskuTurvan useimmin kysytyistä kysymyksistä!


Tutustu TaskuTurvaan