Tervetuloa Turvaan VvL:n jäsen!

Turva tarjoaa kaikkein parhaimmat edut ammattiliittojen jäsenille.

Turva tuntee palkansaajien ja ammattiliittojen jäsenten vakuutustarpeet. Olemme tehneet jo pitkään menestyksekästä yhteistyötä suomalaisen ammattiyhdistysliikkeen kanssa ja olemme ammattiliittojen luotettava ja osaava yhteistyökumppani.

Vakuutusväen Liiton jäsenet on vakuutettu vapaa-ajan matkustajavakuutuksella sekä ammatillisella vastuu- ja oikeusturvavakuutuksella. Liiton järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa jäsenet on vakuutettu Järjestövakuutuksella.

Ammattiliiton jäsenen edut

  1. VvL:n jäsenenä saat jatkuvan 26 % alennuksen koti-, kasko- ja henkilövakuutuksista.
  2. Ammattiliiton jäsenenä olet oikeutettu 5 %:n omistaja-asiakasalennukseen henkilöasiakkaan vapaaehtoisista vakuutuksista heti ensimmäisestä vakuutuskaudesta alkaen, jos otat Turvasta kotivakuutuksen tai liikennevakuutuksen. 5 vuoden asiakkuuden jälkeen alennus on 7 % ja 10 vuoden jälkeen 10 %.

  3. Keskittämällä parhaat edut! Keskittämällä vakuutuksesi Turvaan saat heti omistaja-asiakkaan alennusta 7 % koti-, henkilö- ja kaskovakuutuksista. Jo viiden vuoden jälkeen alennusprosenttisi nousee 10 %:iin. Olet keskittävä asiakas, kun sinulla on kolme erityyppistä vakuutusta Turvassa.


Matkustajavakuutus


Ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus


Järjestövakuutus

Järjestövakuutus sisältää matkustajavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen, matkavastuuvakuutuksen ja matkaoikeusturvavakuutuksen.


Ilmoita vahingosta

Voit hakea korvausta helposti verkon kautta. Katso alta ohjeet vahingosta ilmoittamiseen.