Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Prohon VvL:n jäsen!

Vakuutusväen Liiton jäsenet on vakuutettu vapaa-ajan matkustajavakuutuksella sekä ammatillisella vastuu- ja oikeusturvavakuutuksella 31.12.2020 saakka. Sen jälkeen jäsenvakuutukset ovat Pron mukaiset. Liiton järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa jäsenet on vakuutettu Järjestövakuutuksella. Tutustu Pron jäsenvakuutuksiin www.turva.fi/pro -sivustolta.

PROn jäsenen edut

Ammattiliitto PROn jäsenenä saat jatkuvan 10 % alennuksen koti-, kasko- ja henkilövakuutuksista. Aiempi VvL:n jäsenen erityisalennus 26 % poistuu vuoden 2021 aikana sitä mukaa, kun vakuutuksesi uudistuvat.

Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista myös 10 % omistaja-alennuksen! Mikäli sinulla ei ole kotivakuutusta tai sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.

Alennukset eivät koske liikennevakuutusta. Omistaja-asiakkaitamme ovat kaikki yksityishenkilöt, joilla on Turvassa vähintään yksi jatkuvasti voimassa oleva koti-, henkilö- tai ajoneuvovakuutus.


Matkustajavakuutus


Ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus


Järjestövakuutus

Järjestövakuutus sisältää matkustajavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen, matkavastuuvakuutuksen ja matkaoikeusturvavakuutuksen.


Ilmoita vahingosta

Voit hakea korvausta helposti verkon kautta. Katso alta ohjeet vahingosta ilmoittamiseen.