Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Turvan Hymykisalla hymyä ja hyvinvointia arkeen

Hymyn salainen kaava on edelleen mysteeri. Sen taustalla voi yhtä hyvin olla yksi pieni tai kymmenen isoa hymyilyttävää asiaa. Millainen pieni tai isompi asia toisi enemmän hymyä ja hyvää mieltä insinöörien ja muiden tekniikan alan asiantuntijoiden työpäivään? Kerro ideasi työhyvinvoinnin edistämiseksi ja voita 1000 euroa.

Turva on kotimainen ja asiakkaidensa omistama keskinäinen vakuutusyhtiö, joka uskoo hymyn voimaan. Haluamme edistää terveempää työelämää yhteistyössä ammattiliittojen kanssa. Lupauksemme on, että ammattiliiton jäsenen arki on tulevaisuudessa entistä turvallisempaa.

Voita 1000 euroa työyhteisönne käyttöön

Insinööriliiton työhyvinvointiverkosto ja Turva etsivät nyt Hymykisalla ideoita jäsenten hymyilyttävämmän työelämän edistämiseksi. Miten sinä tai työporukkanne kehittäisitte työyhteisönne hyvinvointia Turvan 1000 euron Työhyvinvointitonnilla?

Jaa oma ideasi ja yhteystietosi alla 22.9.2023 klo 16 mennessä. Turva lahjoittaa 1000 euroa parhaan toteuttamiskelpoisen idean esittäneen työyhteisön käyttöön. Hymykisan voittaja julkistetaan 6.10.2023. Voit tutustua kilpailun sääntöihin tarkemmin tästä:

Hyödynnä etusi Turvassa

Muistathan, että Insinööriliiton tarjoamien vakuutusten lisäksi saat Turvasta kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi - hyvään jäsenhintaan!

Tutustu etuihisi