Etusi ammattiliiton jäsenenä ja omistaja-asiakkaana

Tarjoamme kaikkien suomalaisten ammattiliittojen jäsenille etuja ja räätälöityjä tuotteita.

Tarjoamme kaikkien suomalaisten ammattiliittojen jäsenille etuja ja räätälöityjä tuotteita. Parhaat edut saat keskittämällä vakuutuksesi Turvaan. Lisäksi palkitsemme sinut pitkästä asiakassuhteesta.

Osa ammattiliitoista on vakuuttanut jäsenensä Turvassa esim. matkavakuutuksella sekä neuvotellut jäsenilleen erityisetuja. Nämä yhteistyöammattiliitot löytyvät alla olevasta listasta. Katso onko liittosi listalla ja saatko erityisetuja Turvasta:

Turvan omistaja-asiakasedut

 1. Asiakassuhteen keston mukaan nouseva omistaja-asiakkaan alennus
  5 %
  alennus 1 vuoden jälkeen, 7 % alennus 5 vuoden jälkeen, 10 % alennus 10 vuoden jälkeen. Omistaja-asiakkaan alennus koskee kaikkia vakuutuksia – myös liikennevakuutusta.
 2. Keskitä vakuutuksesi meille ja saat heti 7 % omistaja-asiakkaan alennuksen koti-, henkilö- ja kaskovakuutuksista
  Keskittävä asiakas saa 10 % omistaja-asiakkaan alennuksen jo 5 vuoden asiakassuhteen jälkeen.
 3. Lapset perivät vanhempiensa omistaja-asiakasedut
  Kun lapsi esimerkiksi muuttaa omaan kotiin, hän saa puolen vuoden sisällä ottamiinsa koti-, henkilö- ja kaskovakuutuksiinsa heti saman alennuksen kuin vanhempansa.

Omistaja-alennuksen myöntäminen ja päättyminen

Omistaja-asiakkaita ovat kaikki ne yksityishenkilöt, joiden taloudessa on Turvassa vähintään yksi jatkuvasti voimassaoleva koti-, henkilö- tai ajoneuvovakuutus. Omistaja-asiakkaat saavat alennusta koti-, henkilö- ja ajoneuvovakuutusmaksuistaan katkeamattoman omistaja-asiakassuhteen keston perusteella.

Omistaja-alennus päättyy alennukseen oikeuttavien vakuutusten päättyessä.
Asiakas saa alennuksen voimaan uudelleen ottaessaan Turvasta omistaja-alennukseen oikeuttavia koti-, henkilö- ja ajoneuvovakuutuksia kuuden kuukauden kuluessa asiakkuuden päättymisestä.

Liiton jäsenenä saat lisäksi merkittäviä etuja

 1. 10 % liittoalennus vapaaehtoisista vakuutuksista heti
 2. Liittokasko-vakuutus
 3. Henkikulta ja Parikulta -vakuutukset
 4. Kodinhoitoetu toipilasaikana
 5. Työttömien edut
  Vahingon sattuessa kotivakuutuksesta korvaus ilman
  perusomavastuuta. Vakuutusmaksuihin kuuden viikon koroton lisämaksuaika.
 6. Liittokohtaisesti räätälöidyt edut - kysy lisää meiltä tai omasta liitostasi
Ammattiliiton jäsenenä ja keskittäessäsi vakuutukset Turvaan saat 7 %:n omistaja-asiakasalennuksen sekä 10 %:n liittoalennuksen.


Parasta turvaa ammattiliiton jäsenille


Hoida vakuutusasiat helposti verkossa

 1. Turvan verkkopalvelussa voit tarkastella ja päivittää tietojasi. Verkkopalvelun suojatun yhteyden turvin voit kysyä meiltä henkilökohtaisista vakuutusasioistasi. Siellä voit valita käyttöösi paperittoman palvelun, jolloin vakuutusasiakirjasi ja laskut tulevat verkkopalveluun. Palvelu on sinulle ilmainen.
 2. Turvan verkkopalvelussa voit käyttää sähköistä korvauspalvelua. Sähköinen korvauspalvelu ei vaadi paperien lähettelemistä eikä puhelimessa jonottamista. Rahat ovat tililläsi jopa päivässä, ja hakukertakohtainen omavastuu vähennetään vain kerran kalenterivuodessa.
 • Yksityisasiakkaat voivat hakea korvausta tapaturma- ja matkustajavakuutuksesta sekä lapsen sairauskulu- ja tapaturmavakuutuksesta kirjautumalla Turvan verkkopalveluun ja siirtymällä hae korvausta -sivulle.
 • Ammattiliittojen jäsenet voivat hakea korvausta liiton ottamasta matkustajavakuutuksesta kirjautumalla Turvan ammattiliittoasiakkaiden verkkopalveluun ja siirtymällä Hae korvausta -sivulle.
 • Muista ammattiliittojen ottamista jäsenvakuutuksista tai muiden yritysten tai yhteisöjen ottamista vakuutuksista ei voi hakea korvausta sähköisessä korvauspalvelussa. Niistä voi hakea korvausta tekemällä esimerkiksi sähköisen vahinkoilmoituksen. Lue lisää Ilmoita vahingosta -sivulla.Katso myös:

Etuja ja erinomaista palvelua vakuutusyhtiö Turvasta.
Muut edut

Haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme ja palkita uskolliset asiakkaamme tuntuvin eduin.