Pron eläkeläisjäsenille lisäetuja matkustajavakuutuksiin

Ammattiliitto Pron eläkeläisjäsenet saavat jatkuvista matkustajavakuutuksista 10 % liittoalennuksen sekä pidennetyt myöntöajat. Turva myöntää jatkuvan matkustajavakuutuksen enintään 99-vuotiaalle. Jatkuvan matkavakuutuksen myöntämiseen ei enää tarvita kotivakuutusta Turvasta. Määräaikainen matkustajavakuutus voidaan myöntää enintään 99-vuotiaalle.

Liittoalennuksen lisäksi saat jatkuvasta matkustajavakuutuksesta omistaja-asiakkaan alennusta jos keskität kodin vakuutuksesi Turvaan. Näin ollen alennuksesi voi nousta jopa 17 %:iin.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme, puh. 01019 5110 tai lähimmästä toimipaikastamme.

Matkustajavakuutukset pähkinänkuoressa

Matkustajavakuutuksia on kahdenlaisia: Jatkuva matkustajavakuutus kannattaa, jos teet useampia matkoja vuodessa. Se on huoleton vaihtoehto, sillä silloin jokaista matkaa ei tarvitse vakuuttaa erikseen. Jos matkustat vähemmän, yksittäiselle matkalle ostettava määräaikainen matkustajavakuutus on hyvä vaihtoehto.

Jatkuva matkustajavakuutus
Turva myöntää jatkuvan matkustajavakuutuksen enintään 99-vuotiaalle Pron seniorille. Vakuutus on voimassa sen vakuutuskauden loppuun, jonka aikana vakuutettu täyttää 100 vuotta. Jatkuva matkustajavakuutus myönnetään Pron senioreille ilman kotivakuutustakin.

Määräaikainen matkustajavakuutus
Määräaikainen matkustajavakuutus voidaan myöntää enintään 99-vuotiaalle.

Jos yksittäisen matkan pituus on enintään 3 kk, matkustajavakuutuksen myöntämiseen ei vaadita terveysselvitystä.


Ammattiliiton jäsenen ja omistaja-asiakkaan alennukset

  1. Ammattiliiton jäsenenä saat jatkuvan 10 % alennuksen kotivakuutuksesta sekä vapaaehtoisista auto- ja henkilövakuutuksista.
  2. Lisäksi saat asiakassuhteen keston mukaan nousevan omistaja-asiakkaan alennuksen: 5 % alennus 1 vuoden jälkeen, 7 % alennus 5 vuoden jälkeen, 10 % alennus 10 vuoden jälkeen. Saat omistaja-asiakkaan alennuksen kaikista vakuutuksistasi – myös liikennevakuutuksesta.
  3. Huom! Säästät heti selvää rahaa jopa 17 % koti-, henkilö- ja kaskovakuutusten maksuista, kun kuulut liittoon ja keskität vakuutuksesi meille. Saat 10 % liittoalennuksen sekä heti 7 % keskittävän omistaja-asiakkaan alennuksen. Lisäksi keskittävän omistaja-asiakkaan alennus nousee 10%:iin jo 5 vuoden asiakassuhteen jälkeen.

Kodinhoitoapua toipilaalle

Turva tarjoaa ammattiliittojen jäsenille mahdollisuuden saada korvausta tapaturman jälkeisenä toipilasaikana käytetyistä kodinhoitopalveluista. Ammattiliittosi jäsenenä olet oikeutettu etuun, jos sinulla on Turvassa kotivakuutus ja 1.6.2008 jälkeen otettu henkilökohtainen tapaturmavakuutus tai liiton ottama hoitokulut sisältävä tapaturmavakuutus. Lue lisää kodinhoitoavusta

Parasta autollesi

Turvan Liittokasko on mainio autovakuutus. Se sisältää erinomaisen bonusedun: kun olet ajanut kolme vuotta ilman törttöilyjä, bonuksesi ei putoa vahingon sattuessa. Lue lisää Liittokaskosta

Tule Turvaan

Lisätietoja vakuutuksista saat Turvan kaikista palvelutoimistoista sekä Turvan palvelunumerosta. Muistathan mainita minkä liiton jäsen olet.