Tervetuloa Turvaan Pron seniorien jäsen!

Ammattiliitto Pron ja Turvan yhteistyö

Olemme tehneet jo pitkään menestyksekästä yhteistyötä suomalaisen ammattiyhdistysliikkeen kanssa ja olemme ammattiliittojen ja järjestöjen luotettava ja osaava yhteistyökumppani.

Lue lisää eläkeläisjäsenen eduista alla olevista esitteistä.


Turvalta etuja Pron senioreille

Turva tarjoaa Ammattiliitto Pron eläkeläisille jatkuviin matkustajavakuutuksiin 10 % liittoalennuksen ja omistaja-asiakkaan alennukset.

Vakuutuksen ottajalta ei vaadita terveysselvitystä, jos yksittäinen matka kestää enintään kolme kuukautta.

Jatkuvan matkustajavakuutuksen voi ottaa 99-vuotiaana, ja se päättyy 100-vuotiaana.

Muutos Ammattiliitto Pron ottamaan matkustajavakuutukseen

Ammattiliito Pron ja Turvan uuden sopimuksen mukaan 1.1.2016 alkaen jäsenvakuutukset (tapaturmavakuutus sekä matkustajavakuutus) ovat voimassa siihen päivään saakka, kun vakuutettu täyttää 68 vuotta. Jos vakuutettu jää pysyvälle eläkkeelle ennen kuin täyttää 68 vuotta, vakuutukset on voimassa siihen päivään saakka, kun vakuutettu jää pysyvälle eläkkeelle. Pysyvästi eläkkeellä olevien jäsenten matkustajavakuutus päättyi siis 31.12.2015.

Näillä sivuilla kerrotaan vain liiton eläkeläisjäsenten vakuutuseduista. Turvan julkiseen www-sivustoon pääset tästä ja ammattiliitto Pron sivustoon tästä.

Turvan asiakkaana saat hyvää palvelua

Yksityis- ja yritysasiakkaat toivovat vakuutusyhtiöiltä erityisesti kilpailukykyistä hinnoittelua sekä pitkäaikaisten asiakkaiden palkitsemista hinnanalennuksilla.

– Turvassa asiakkuuden kesto on huomioitu yhtenä tekijänä omistaja-asiakasetuja rakennettaessa. Pitkästä asiakassuhteesta palkitaan ja perheen nuorille voi siirtää etuja heidän muuttaessaan kotoa, toteaa Turvan toimitusjohtaja Minna Metsälä.

Lue lisää

Uusi liikennevakuutus – reilummat bonukset

Liikennevakuutuslaki uudistui vuoden 2017 alussa. Tämä mahdollistaa sen, että asiakkaan vakuutus- ja vahinkohistoria voidaan nyt huomioida hinnoittelussa aikaisempaa joustavammin.

Uudistus tarkoittaa Turvan asiakkaille reilumpia bonuksia, esimerkiksi kokenut ja huolellinen kuljettaja voi saada autolleen välittömästi täyden 80 prosentin bonuksen.

Ammattiliittojen jäsenet voivat hankkia liikennevakuutusta täydentämään itselleen ja perheilleen myös kaikkein kattavimman turvan liikenteessä eli Liittokaskon, joka on pakattu täyteen turvia ja etuja, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen kattavan kaskovakuutuksen.

Lue lisää

TaskuTurva - vakuutusturva aina mukanasi

TaskuTurva on Turvan asiakkaiden ja Turvan vakuuttamien ammattiliitojen jäsenten oma mobiilisovellus. Sen avulla tunnet vakuutusturvasi entistä paremmin ja voit tarkastella vakuutuksiasi missä ja milloin vain.

Särö auton lasissa ei tee lovea lompakkoon, kun sinulla on Turvan Liittokasko tai Turvakasko lasivakuutuksella ja käytössäsi TaskuTurva. Lasin korjaus onnistuu rahaa käyttämättä ja vaihtokin pelkän omavastuun hinnalla. Näytät vain sovellusta korjaamon kassalla, ja lasku lähtee suoraan Turvaan. Ja matka jatkuu!

Lue lisää

Verkko-ostaja saa 15 prosentin alennuksen

Saat kotivakuutukseen 15 prosentin alennuksen ensimmäisen vuoden maksusta, kun hankit vakuutuksesi Turvan verkkokaupasta. Ammattiliiton jäsenenä saat lisäksi vakuutuksestasi 10 prosentin alennuksen, joka jatkuu myös ensimmäisen vuoden jälkeen.

Siirry verkkokauppaan

Vakuutuksen ottajat saavat myös 5–10 prosentin asiakkuuden kestoon perustuvan omistaja-asiakasalennuksen. Jäsenalennus ja omistaja-asiakkaan alennus ovat voimassa, hankitpa vakuutuksesi toimistolta, puhelimitse tai verkkokaupasta.

Lue lisää eduistamme


Hätäpalvelu tuo avun paikalle

Ajoneuvovahinkojen 24 h hätäpalvelupäivystys. Ota yhteyttä.

Tule Turvaan

Lisätietoja vakuutuksista saat Turvan kaikista palvelutoimistoista sekä Turvan palvelunumerosta. Muistathan mainita minkä liiton jäsen olet.