Lapsi sairastui matkalla

Matkustajavakuutuksesta korvataan matkalla alkaneen sairauden aiheuttamia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkioita ja lääkärin määräämiä hoitoja, tutkimuksia ja lääkkeitä.

Toimi näin

  1. Varaa aika lääkärin vastaanotolle valitsemaasi hoitolaitokseen, Suomessa esimerkiksi Pihlajalinnaan, Mehiläiseen tai Terveystaloon. Muista ottaa yksityiselle hoitolaitokselle mukaan lapsesi Kela-kortti. Vakuutus korvaa myös etälääkärin vastaanoton. Etälääkäripalveluista saat tarkempaa tietoa hoitolaitosten sivuilta. Ulkomaan lomamatkoilla suosittelemme ottamaan yhteyttä yhteistyökumppaniimme SOS Internationaliin. Suomenkielinen hätäpalvelu palvelee sinua ympäri vuorokauden jokaisena viikonpäivänä numerossa +358 1019 5111.
  2. llmoita vahingosta sähköisellä lomakkeella.

    Tee matkavahinkoilmoitus
  3. Vahinkoilmoitukseen on mahdollista lisätä sähköisiä liitteitä. Jos tarvitsemme lisätietoja vahinkokäsittelyä varten, otamme sinuun yhteyttä.
  4. Voit hakea maksusitoumusta lääkärin määräämään magneettitutkimukseen tai toimenpiteeseen. Pyydä tällöin hoitolaitosta toimittamaan yhtiöömme lääkärinlausunto. Yhteystietomme ovat hoitolaitoksella. Saat tiedon päätöksestä puhelimitse, tekstiviestillä tai verkkopalveluun.
  5. Yksittäiset lääkärikäynnit, laboratorio-, ultraääni- ja röntgentutkimukset tulee ensin maksaa itse.