Turva autovakuutus osta verkkokaupasta Muut ajoneuvovakuutukset verkkokaupasta

Muut ajoneuvot

Nyt voit ostaa verkkokaupasta vakuutuksen myös moottorikelkalle ja peräkärrylle.

Kaskovakuutukset verkkokaupasta -27,3 % ammattiliiton jäsenelle
Ammattiliiton jäsenenä saat jatkuvan 10 % liittoalennuksen sekä vuosien myötä kasvavan omistaja-asiakasalennuksen 5–10 %. Verkkokaupasta ostaessasi saat vielä 15 %:n alennuksen ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta. Alennusta ensimmäiselle vuodelle kertyy siis pilkulleen vähintään 27,3 %.

Liikennevakuutuksesta jopa 10 %:n omistaja-asiakasalennus
Nyt voit saada myös liikennevakuutuksesta vuosien myötä kasvavaa omistaja-asiakasalennusta: alennus on 5 % ensimmäisen vuoden jälkeen, 7 % viiden vuoden jälkeen ja 10 % alennus kymmenen vuoden jälkeen.

Keskittävän omistaja-asiakkaan 7 %:n alennus koti-, henkilö- ja kaskovakuutuksista
Verkkokauppa laskee automaattisesti uusille asiakkaille 5 %:n omistaja-asiakasalennuksen. Jos keskität vakuutuksesi Turvaan, olet oikeutettu 7 % omistaja-asiakkuusalennukseen koti-, henkilö- ja kaskovakuutuksista. Jotta voimme tarkistaa sinulle kuuluvan omistaja-asiakastason, ota meihin ostoksesi jälkeen yhteyttä: soita 01019 5110, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(ät)turva.fi tai tule käymään.

Rekisteröinti ja vakuutus nyt kerralla kuntoon
Voit rekisteröidä ja vakuuttaa ajoneuvosi yhdellä kertaa. Lisätietoa sähköisestä rekisteröinnistä ja toimintaohjeet löydät täältä.

Lyhyesti

  • Liikennevakuutuksen lisäksi ajoneuvo kannattaa vakuuttaa vapaaehtoisella vakuutuksella.
  • Kaskovakuutus korvaa mm. kolarointi-, palo- ja varkausvahinkoja valitsemasi vakuutuspaketin laajuuden mukaan.
  • Liikennekäytöstä poisto on maksullinen rekisterimuutos, jonka voit tehdä kätevästi ja edullisesti esimerkiksi Turvan tai Trafin verkkopalvelussa. Liikennekäytöstä poistetulla ajoneuvolla ei saa ajaa. Kun haluat ottaa ajoneuvon taas käyttöön, tee liikennekäyttöönotosta uusi rekisteri-ilmoitus. Liikennekäyttöön otto on maksuton rekisterimuutos.