Eläkesäästäminen

Eläkesäästäminen, säästäminen, vakuutussäästäminen

Pienetkin maksut tuottavat ajan myötä mittavan eläkkeen. Päätös kannattaakin tehdä mahdollisimman varhain, jotta pääsee säästötavoitteeseensa helpommin. Voit säästää osan palkastasi ja käyttää säästöt eläkeaikanasi.

Omaeläke on Henkivakuutusyhtiö LähiTapiolan tuote, jonka saat Turvasta.

Tehdään yhdessä eläkesuunnitelma


Vakuutussopimusta tehtäessä määritellään yhdessä asiantuntijan kanssa eläke-ennuste, jossa määritellään tavoite-eläkkeen määrä ja tarvittava maksu sen saavuttamiseksi. Todellinen eläkkeen suuruus määräytyy kuitenkin vakuutusmaksujen ja valittujen sijoituskohteiden tuoton perusteella. Maksu- ja sijoitussuunnitelmaa voi muuttaa tarpeen tullen milloin tahansa.

Ota vakuutus
Aloita eläkepäivien suunnittelu ja Omaeläkkeen säästäminen tänään! Jätä yhteydenottopyyntö niin me otamme sinuun yhteyttä.


Kun teet Omaeläke-sopimuksen, sovit seuraavista asioista:

  • Eläkesuunnitelma: milloin ja kuinka kauan eläkettä maksetaan. Saat myös alustavan eläkesuunnitelman, jossa näkyy sovittu eläkeaika sekä eläke-ennuste.
  • Sijoitussuunnitelma: sijoituskohteesi LähiTapiolan tarjoamista vaihtoehdoista sen mukaan, oletko varovainen vai tuottohakuinen säästäjä ja kuinka pitkä on säästöaikasi.
  • Maksusuunnitelma: minkä verran ja kuinka usein haluat säästää.
  • Kuolemanvaravakuutus: millainen kuolemanvaraturva sopimuksessa on ja ketkä ovat edunsaajia.

Katso myös:

Henkilövakuutus, Aikuisen ja nuoren vakuutukset
Aikuisen ja nuoren vakuutukset

Henkilövakuutukset aikuisille ja nuorille