Vielä joulukuun ajan -50 % koti-irtaimistovakuutuksesta

Ajankohtaista

Turvan liikennevakuutus uudistuu vuoden 2017 alussa

Turvan uusi auton liikennevakuutus on ostettavissa tammikuussa 2017. Se tarjoaa huolelliselle kuskille nopeasti kertyvät bonukset, 80 prosentin maksimibonuksen sekä bonusturvan, jonka avulla säilytät bonuksesi vahingon sattuessa. Lisäksi saat saman bonuksen kaikille vakuuttamillesi autoille!

Lue lisää

Tervetuloa Suomen tyytyväisimpien asiakkaiden joukkoon

Turva sai jo viidennen kerran parhaat arviot asiakkailtaan EPSI Rating Vakuutustutkimuksessa. Pyrimme jatkossakin tekemään vakuuttamiseen liittyvät asiat helpoiksi ja haluamme palvella sinua juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii – haluatpa sitten asioida puhelimitse, verkossa tai paikan päällä toimistossamme. Voit myös pyytää edustajamme kotikäynnille, niin sinun ei tarvitse lähteä kotisohvaa kauemmas.

Lue lisää

Blogit ja vinkit

Turvan blogi

16.11.2016 - Joukkuepeliä parhaimmillaan

Turva voitti EPSI Ratingin asiakastyytyväisyystutkimuksen yksityistalousasiakkaiden osalta vuoden tauon jälkeen. Hyvällä joukkuepelillä kirimme takaisin kärkeen.

 Lue lisää

Joulun tunnelmaa kynttilöin

9.12.2016 - Lue lisää

Kynttilät luovat tunnelmaa, mutta kynttilän liekki on avotulena arvaamaton. Jos tuli karkaa kynttilästä pöytäliinaan tai verhoihin, saa tunnelma yllättäen ikävän käänteen. Kynttilöiden polttamisessa kannattaakin muistaa muutama neuvo, jottei tulipalo pääse turmelemaan kotia.

 Lue lisää