Ajankohtaista

Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat

Milloin olet viimeksi tarkistanut vakuutusturvasi? Varaa aika neuvotteluun nyt! Haluamme tuntea sinun elämäntilanteesi, tarpeesi ja toiveesi niin, että osaamme mitoittaa sinulle juuri oikean vakuutusturvan. Anna meidän helpottaa elämääsi ja turvata elämäsi rakkaimmat asiat.

Lue lisää

Tervetuloa Suomen tyytyväisimpien asiakkaiden joukkoon

Turva sai jo viidennen kerran parhaat arviot asiakkailtaan EPSI Rating Vakuutustutkimuksessa. Pyrimme jatkossakin tekemään vakuuttamiseen liittyvät asiat helpoiksi ja haluamme palvella sinua juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii – haluatpa sitten asioida puhelimitse, verkossa tai paikan päällä toimistossamme. Voit myös pyytää edustajamme kotikäynnille, niin sinun ei tarvitse lähteä kotisohvaa kauemmas.

Lue lisää

Pitkän päälle kannattavaa vakuuttamista

Turvan asiakkaana voit luottaa siihen, että korkeatasoinen palvelu pysyy ja rehti hinta jopa paranee pitkän päälle. Turvassa vakuutuksesi muuttuvat sitä edullisemmiksi, mitä pidempään olet asiakkaana. Ammattiliiton jäsenenä saat kaikken parhaimmat edut.

Lue lisää

Blogit ja vinkit

Turvan blogi

2.1.2017 - Mikä tekee vuoden vaihteesta ”käännekohdan”?

Miksi teemme päätöksiä paremmasta elämästä juuri vuoden vaihteessa?

 Lue lisää

Turvallinen lumenpudotus vaatii osaamista

2.1.2017 - Lue lisää

Kun lunta sataa poikkeuksellisen paljon, rakennusten kattojen kantokyky saattaa tulla vastaan. Tällöin lumenpudotus on välttämätön toimenpide. Varsinkin taloyhtiöissä hallittu pudottaminen suojelee jalankulkijoita lumimassojen tai räystäälle kertyvien jääpuikkojen putoamisilta.

 Lue lisää