Vielä joulukuun ajan -50 % koti-irtaimistovakuutuksesta

Ajankohtaista

Turvan liikennevakuutus uudistuu vuoden 2017 alussa

Turvan uusi auton liikennevakuutus on ostettavissa tammikuussa 2017. Se tarjoaa huolelliselle kuskille nopeasti kertyvät bonukset, 80 prosentin maksimibonuksen sekä bonusturvan, jonka avulla säilytät bonuksesi vahingon sattuessa. Lisäksi saat saman bonuksen kaikille vakuuttamillesi autoille!

Lue lisää

Tervetuloa Suomen tyytyväisimpien asiakkaiden joukkoon

Turva sai jo viidennen kerran parhaat arviot asiakkailtaan EPSI Rating Vakuutustutkimuksessa. Pyrimme jatkossakin tekemään vakuuttamiseen liittyvät asiat helpoiksi ja haluamme palvella sinua juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii – haluatpa sitten asioida puhelimitse, verkossa tai paikan päällä toimistossamme. Voit myös pyytää edustajamme kotikäynnille, niin sinun ei tarvitse lähteä kotisohvaa kauemmas.

Lue lisää

Blogit ja vinkit

Turvan blogi

16.11.2016 - Joukkuepeliä parhaimmillaan

Turva voitti EPSI Ratingin asiakastyytyväisyystutkimuksen yksityistalousasiakkaiden osalta vuoden tauon jälkeen. Hyvällä joukkuepelillä kirimme takaisin kärkeen.

 Lue lisää

Mökki turvaan talveksi valvontajärjestelmällä

28.9.2016 - Lue lisää

Mökkikausi alkaa olla ohi, mutta mökkiä kannattaa pitää silmällä ympäri vuoden. Valvonta onnistuu helposti etänä erilaisilla valvonta- ja hälytysjärjestelmillä, jos mökillä on sähköt.

 Lue lisää